Kontorpladser.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i København K

1 - 20 m2 kontorfællesskab i København K til leje

Advokathuset Bredgade søger en kontorfælle - Advokat eller Revisor

Advokathuset Bredgade søger en kontorfælle med egen kundeportefølje, eller en advokat som ønsker at etablere egen advokatvirksomhed. Det kan også være en revisor.

Vi har et godt kollegialt samarbejde og værdsætter faglig sparring. Vi har ingen økonomisk overskudsdeling, men vi arbejder for at alle kan udbygge og udvikle sin virksomhed.

Vi har en pæn tilgang af nye klienter, blandt andet fra vores hjemmeside som er meget besøgt.

Advokathuset Bredgade er et kontorfællesskab bestående af 3 advokater, som værdsætter høj faglighed og uformel tone på kontorer.

Vi bor i præsentable og nyistandsatte lyse lokaler i Bredgade 56 nær Marmorkirken og Cityringen M3 og M4.

Du tilbydes
Som kontorfælle tilbydes du et møbleret kontor med møbler fra Montana, og får adgang til kontorets faciliteter som stort mødelokale med bibliotek, arkiv, kopimaskine, kontorartikler, køkken m.m.. Du kommer også med på vores hjemmeside med en målrettet profil, og får mulighed for at markedsføre dig. Så du skal kun medbringe din pc og kundeportefølje og din energi.

Kontorlejen inkl. fællesomkostninger udgør kr. 12.500 pr. måned med tillæg af moms.

[xxxxx]