Kontorpladser.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Charlottenlund

10 - 2000 m2 kontorfællesskab i Charlottenlund til leje

Kontorfællesskab i Charlottenlund

På Charlottenlund Station ligger et af Voxeværkets lokationer. Kontorhotellet er placeret direkte på Charlottenlund Stationsplads, hvilket giver dig mulighed for at leje særdeles attraktive kontorer i lækre og charmerende rammer - og med en direkte adgang til kunder i indre by eller udlandet gennem Københavns Lufthavn på 10 minutter.

Desuden har Voxeværket Charlottenlund let adgang til Helsingørmotorvejen, Motorring 3, samt Bernstorffsvej og Strandvejen. Så en mere lettilgængelig kontorplads, finder du ikke.

Selvom du har fast plads i dette hus, kan du til en hver tid benytte alle vores andre kontorhoteller i Danmark. Det betyder bl.a., at du kan holde møder i vores nyistandsatte mødelokaler i Sønderjylland den ene dag, og sidde på dit kontor i Charlottenlund den anden. Du kan også benytte dig af de mange faciliteter, vi tilbyder, og så kan du altid snuppe en gratis kop kaffe med på vejen!

Ydermere får du i Charlottenlund parkeringsmuligheder, internet, rengøring, kopi/print/scan-ordning og lokal frokostaftale med i pakken, når du lejer et kontor.

Sammen med os bliver du en del af et stærkt fællesskab hvor fleksibilitet er højeste prioritet. Vi glæder os til at se dig!