Kontorpladser.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Esbjerg Centrum

10 - 1000 m2 kontorhotel i Esbjerg Centrum til leje

KONTORHOTEL I ESBJERG

Siden 2017 har vi drevet kontorhotel på torvet i Esbjerg. Det har vist sig at være så populært, at vi har valgt at åbne endnu et hus i byen, så vi kan få plads til alle lejerne.

Det nye kontorhotel finder du på Niels Bohr Vej 6. Her ligger vi i læ af flere store uddannelsesinstitutioner, bl.a. Aalborg Universitet Esbjerg. Omkring huset er der desuden masser af lys og luft - og tilhørende parkeringspladser!

Voxeværket Esbjerg II er et stort og velindrettet kontorhus, som tilbyder både kontorer, satellitpladser og kliniklokaler, samt flotte veludstyrede mødelokaler, der, som med alle vores andre mødelokaler, altid er tilgængelige for lejere i hele landet.

Esbjerg Kommune er et attraktivt sted at drive virksomhed med optimale motorvejs- og jernbaneforbindelser. Fra din kontorplads når du motorvejen på 5 minutter, Esbjerg lufthavn med Danmarks største heliport på 10, og så er der blot 45 min. til Billund lufthavn. Med kontor i dette hus har du altså direkte adgang til dit netværk både på nationalt og internationalt plan.

Esbjerg Havn er uomtvisteligt Danmarks port mod vest, landets vigtigste havn for offshore og vindenergi. Så hvis du som både dansk og udenlandsk virksomhed søger lokal tilstedeværelse på en attraktiv adresse, så er det i et af Voxeværkets huse i Esbjerg.