Kontorpladser.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Vesterbro

10 - 1000 m2 kontorhotel i Vesterbro til leje

Arbejd fra en professionel arbejdsplads i Spaces Ny Carlsberg Vej

Perfekt placering til virksomhedssucces
Kulturarv møder modernitet i Ny Carlsberg Vej 80. Dette nyligt opførte forretningscenter stråler i hjertet af det historiske industridistrikt, men uden at overskygge de århundredgamle fabriksbygninger, som omslutter centret. Området er i sandhed fantastisk med sine beskyttede steder, åbne haver og andre nye byggerier, som går sammen om at skabe et indbydende hjem for iværksættere. Desuden er du aldrig langt fra seværdigheder som f.eks. det vidunderlige Bakkehus Museum eller Nationalmuseet.

På Ny Carlsberg Vej 80 kan du frit vælge den type arbejdsplads, der virker bedst for dig. Der er private kontorer, coworking-områder og reservérbare mødelokaler. Hvert af dem kan tilgås døgnet rundt, har lynhurtig wi-fi og giver adgang til centrets fantastiske faciliteter. Egenskaber som tagterrassen gør stedet endnu mere attraktivt at opholde sig i: Her har du nemlig frit udsyn til nogle af Københavns mest fantastiske seværdigheder. Når centret ovenikøbet ligger i et område med caféer, restauranter og dagligvarebutikker, får du ikke svært ved at finde et sted at bruge din frokostpause på. Transport til og fra centret er simpelt, da både busstationen på Bjerregårdsvej (Valby Langgade) og toget på Carlsberg Station kun ligger få minutter væk. Inden du forlader stedet, bør du dog tage et stop ved et af områdets fantastiske barer. De er et vigtigt link til områdets fortid som hjemsted for det berømte bryggeri og dets rolle i Danmarks r...