Kontorpladser.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Vesterbro

10 - 1000 m2 kontorhotel i Vesterbro til leje

Fleksibel arbejdsplads i Regus Christians Brygge

Kontorhotellet er beliggende på havnefronten, hvilket giver en fantastisk udsigt over havnen. Det er både nemt og praktisk at komme til kontoret, og hvis du er på cykel er der anlagt en 13 kilometer lang gang- og cykelsti langs med kajen, der fører dig direkte hen til kontoret.

Når du træder ind på kontoret bliver du mødt af WSG’s søde office manager, en unik indretning og indbydende kontorer og mødelokaler. Alt er inkluderet. Det eneste du skal medbringe er din computer, så sørger WSG for resten.

Hos Regus Christians Brygge kan vi hjælpe med:

• Kontorplads: Private, fuldt møblerede og udstyrede kontorer til én person eller en hel virksomhed, og som er tilpassede dine behov. Muligheder spænder fra servicerede til skræddersyede kontorpladser til backuppladser ifm. katastrofer og dagkontorer – med adgang efter behov.

• Coworking: Vores coworking-pladser er designede til samarbejde, og der er taget hånd om alle de små detaljer. Reservér et fast skrivebord eller gør brug af hot-desking, og åbn din virksomhed op for nye muligheder.

• Mødelokaler: Vores mødelokaler tilbyder det perfekte sted til din næste salgstale, dit næste interview eller din næste workshop. Lokalerne har al den seneste teknologi, catering, hvis du får brug for det, og et imødekommende supportteam, der sikrer, at alt kører problemfrit.

• Virtuelt kontor: Vores virtuelle kontorer er tilgængelige i alle større byer verden over, så du kan repræse...