Kontorpladser.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Bagsværd

10 - 120 m2 kontorhotel i Bagsværd til leje

Kontorpladser i smukke rammer (Bagsværd, 2860/md/plads)

FÅ KONTOR I UNIKKE RAMMER

Hos [xxxxx] tilbyder vi kontorfaciliteter lidt ud over det sædvanlige. Vi har 1 kontorfællesskab med i alt 12 pladser, primært målrettet freelancere og mindre virksomheder.

Her får du alt det du også får hos traditionelle kontorhoteller, dvs. moderne og velindrettede lokaler, hæve/sænke-bord, ergonomisk stol, wifi, mødelokaler og rengøring samt gode muligheder for mødeforplejning.

ET HELT SPECIELT STED

Det unikke hos os er det helt specielle hus fyldt med automobil kulturhistorie og en stor lidenskab for biler. Dertil kommer gratis parkering lige uden for døren og ikke mindst særpriser på adgangsbilletter til gæster og møder/events.

Vi har også en café, der tilbyder en attraktiv frokostordning, og vi tilstræber en bred diversitet blandt vores lejere.

KULTUR OG SAMARBEJDE

Vi har pt. en stor spredning i brancher blandt vores lejere, der bl.a. udgøres af et leasingfirma, en rekrutterings-virksomhed, et marketingbureau og et produktionsselskab.

Fælles for dem er at vi mødes på tværs, afdækker muligheder for samarbejder, hjælper hinanden hvor vi kan, og i fællesskab sørger for en god stemning og et rart arbejdsmiljø hver dag.

Hvis du er på bølgelængde med disse værdier, og søger en eller flere kontorpladser, ser vi frem til at høre fra dig.

ØKONOMI

Prisen er kr. 2.860,- + moms pr. måned pr. plads, og huslejen er inkl. vand, varme, ...